Velikonoční salát s těstovinami a šunkou - postup přípravy
Obohaťte svou velikonoční tabuli o osvěžující velikonoční salát s těstovinami. Je plný výživné zeleniny, šťavnaté šunky a jeho výhodou je, že ho připravíte během chviličky.
Ingredience
Vejce vařte 9 minut, poté je nechte vychladnout a oloupejte. V jiném hrnci s osolenou vodou vařte těstoviny po dobu 9–11 minut a následně je slijte.
Poznámka: Vždy se řiďte pokyny k přípravě na obalu konkrétního produktu.
Vychladlé těstoviny vložte do větší mísy a nakrájejte pórek, který spařte horkou vodou, nechte vychladnout a přidejte ho do mísy s těstovinami, společně s nakrájenými vařenými vejci.
Do směsi přidejte nakrájenou šunku, kukuřici a směs majonézy, černého pepře a soli. Ingredience důkladně zamíchejte a velikonoční salát podávejte samostatně nebo s oblíbeným pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vařte s Charlesem
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.