Zapečené housky s klobásou a červenou cibulí - postup přípravy
Zapečené housky s klobásou a cibulí jsou skvělou volbou pro rychlý a chutný pokrm, který je křupavý a zároveň šťavnatý. Můžete je servírovat jako hlavní jídlo i svačinu.
Ingredience
Klobásy nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte je s nastrouhaným sýrem, nadrobno nakrájenou červenou cibulí a nastrouhaným česnekem.
V jiné misce vyšlehejte vejce se špetkou soli a housky, které jste horizontálně rozpůlili, ve vajíčku obalte a vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem.
Každou housku pokryjte směsí uzenin a sýra a pokrm pečte v předehřáté troubě na 180–200 °C po dobu 15–20 minut.
Tip: Zapečené housky servírujte teplé. Můžete je ale podávat také za studena.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Gesundes Essen von Nata