Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Zapečené tvarůžky se slaninou a olivami

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 7 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Zapečené tvarůžky se slaninou a olivami - postup přípravy

Připravte si šťavnaté zapečené tvarůžky podle rychlého receptu z Youtube kanálu Recepty bez brepty. Perfektně poslouží jako předkrm nebo rychlá teplá večeře.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Olomoucké tvarůžky se zelenými olivami a anglickou slaninou nakrájejte na menší kousky. Cibuli nakrájejte na proužky a začněte s vrstvením pokrmu. 

2. KROK

Do malé zapékací misky vložte plátky slaniny tak, aby zakrývaly i její strany. Slaninu pokryjte několika kousky tvarůžků, které posypte cibulí a olivami. 

3. KROK

Vrstvení ještě jednou opakujte a ingredience zakryjte slaninou, která přečnívá přes okraje zapékací misky. Pokrm následně pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 15 minut. 

4. KROK

Tip: Zapečené tvarůžky podávejte s chlebem nebo jiným oblíbeným pečivem. Můžete je také posypat nasekanou pažitkou a přidat k nim zeleninový salát. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů