Krůtí nudličky s cuketovou přílohou - postup přípravy
Letní oběd či večeře si žádají odlehčení, avšak při zachování chuti a výživnosti pokrmů. Vyzkoušejte skvělé krůtí nudličky s přílohou z restované cukety podle receptu od paní Heleny Vítkové Zvonkové a nebudete litovat.
Ingredience
Jednu cibuli nasekejte nadrobno a na troše rostlinného oleje ji osmahněte dorůžova. Krůtí maso nakrájejte na nudličky a přihoďte je do pánve na osmaženou cibulku. Osolte je a opepřete a posypejte je řeckým kořením „Bifteky“ nebo jiným oblíbeným kořením na maso. Vše promíchejte a pod pokličkou zvolna duste doměkka.
Cuketu nastrouhejte nahrubo. V pánvi osmažte druhou cibuli, osolte ji mořskou solí a přidejte nastrouhanou cuketu. Směs nechte za stálého míchání chvilku opékat, aby mírně změkla, ale stále zůstala křupavá. Poté ji odstavte ze sporáku.
Restovanou cuketu rozdělte na talíře, přidejte k ní kopeček osmažených krůtích nudliček, doplňte je oblohou z čerstvé zeleniny a podávejte.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.