Rychlý domácí bramborový knedlík - postup přípravy
Ušetřete za nákup knedlíku v obchodě a připravte si domácí bramborový knedlík kdykoliv si na něj vzpomenete. Tento recept, podle Youtube kanálu Vaření s Jančou, je skutečně jednoduchý a nezabere ani hodinu.
Ingredience
Předem uvařené brambory oloupejte a nastrouhejte na struhadle najemno. Přidejte k nim jednu vrchovatou a jednu zarovnanou lžičku soli. Do mísy přisypejte také škrob, oba druhy mouky, vejce a pomocí rukou vytvořte těsto.
Na pomoučeném vále z těsta vytvořte tři stejné šišky a dejte je vařit do osolené vody na 25 minut. Po uvaření knedlíky vyndejte a můžete podávat.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou