Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá tuňáková pomazánka s majonézou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 8 minut

Rychlá tuňáková pomazánka s majonézou - postup přípravy

Připravte svým hostům pořádné silvestrovské občerstvení a nabídněte jim tuňákovou pomazánkou s majonézou, kterou budete mít hotovou doslova za pár minut. Servírovat ji můžete s čerstvým pečivem a nasekanou pažitkou.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Veku nakrájejte na plátky a opečte ji z obou stran nasucho na pánvi, dokud nebude křupavá. Poté ji potřete syrovým česnekem.

2. KROK

Oloupaná vejce natvrdo nastrouhejte spolu s taveným sýrem na hrubém struhadle. Poté přidejte plechovku tuňáka a lžící majonézy.

3. KROK

Směs dochuťte solí a mletým pepřem. Poté pomocí lžíce pečlivě pomazánku rozmíchejte. Nakonec ji namažte na opečenou veku. Před servírováním ji můžete posypat čerstvě nasekanou pažitkou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Culinary Recipes

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů