Přírodní rybí filety na másle s kmínem - postup přípravy
Pokud nemáte příliš mnoho času na přípravu obědu, vyzkoušejte recept na přírodní rybí filety na másle ochucené špetkou kmínu, podle paní Kopalové. Servírujte je s klasickou bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a oblíbeným salátem.
Ingredience
Mražené filé nechte lehce rozmrznout a poté ho pečlivě osušte. Dochuťte ho solí, kořením na ryby a drceným kmínem.
Na pánev vložte kousek másla a nechte ho rozehřát. Rybí filé poté smažte z obou stran do zlatova, přibližně 6 minut podle velikosti ryby.
Rybí filé ihned podávejte s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami. Salát můžete zvolit zeleninový, rajčatový nebo okurkový.
Tip: Rybu před podáváváním můžete lehce pokapat citronovou šťávou.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.