Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá domácí pizza z listového těsta

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Rychlá domácí pizza z listového těsta - postup přípravy

Pokud doma máte listové těsto a nevíte, na co ho použít, připravte si z něj tuto extra rychlou pizzu podle Youtube kánálu Vaříme s Mozkem. Její příprava je velmi snadná a zvládne ji opravdu každý.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Červenou kapii omyjte, rozřízněte ji napůl a odstraňte z ní semeníky. Poté 1 polovinu nakrájejte na tenké proužky. Následně olivy překrojte napůl.

2. KROK

Plátkový čedar nakrájejte na kostičky a klobásu na kolečka. Listové těsto přendejte na plech vyložený pečicím papírem.

3. KROK

Po bocích těsto přehněte 1 cm dovnitř, pečlivě ho přimáčkněte, aby náplň nevytékala ven. Poté ho potřete rajčatovým pyré po celé ploše, kromě okrajů.

4. KROK

Nejdříve na něj rozprostřete nakrájený čedar, poté přidejte klobásu, kapii, olivy a nakonec pizzu posypte sušeným oregánem.

5. KROK

Pizzu vložte do trouby na teplotu 200 °C a pečte ji po dobu 20 minut. Poté jí vyjměte a ihned ji servírujte.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů