Čokoládové brownie bez mouky - postup přípravy
Díky tomuto receptu si můžete pochutnat na sladkém, aniž byste příliš hřešili. Čokoládové brownie je dezert bez mouky a přidaného cukru, který se hodí i na oslavy.
Základ
Na posypání
Rozmačkané banány smíchejte s vejci, kakaem a solí.
Tip: Čím zralejší banány budou, tím sladší chuť dezert získá.
Do těsta vmíchejte maliny, směs rozprostřete do formy na pečení, vyložené pečicím papírem a povrch těsta posypte čokoládovými pecičkami.
Čokoládové brownie pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut. Poté, co dezert vychladne, ho servírujte nakrájený na kousky, ozdobenými malinami.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Schnelle Rezepte