Čokoládové burizonové kostky - postup přípravy
Patříte-li k těm, kteří preferují přípravu sladkých pochoutek bez mouky a použití trouby, vyzkoušejte čokoládové burizonové kostky. Doslova se rozplývají v ústech.
Základ
Poleva
Čokoládu rozpusťte s máslem a smíchejte ji s burizony.
Tip: Čokoládu rozpustíte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni během 2 minut.
Do směsi přidejte Nutellu s medem a ingredience znovu důkladně promíchejte. Směs rozprostřete na plech, porytý alobalem a zarovnejte ho do rovna.
Nyní připravte polevu. Čokoládu smíchejte s máslem a zakysanou smetanou a ingredience rozpusťte. Polevou pokryjte celý dezert, který vložte do lednice na 2–3 hodiny.
Dezert nakrájejte na kousky a burizonové kostky uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě na chladnějším místě, dokud je nezkonzumujete.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Silvana’s Kitchen