Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Čokoládové burizonové kostky

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 4 minuty

Čokoládové burizonové kostky - postup přípravy

Patříte-li k těm, kteří preferují přípravu sladkých pochoutek bez mouky a použití trouby, vyzkoušejte čokoládové burizonové kostky. Doslova se rozplývají v ústech.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Základ

Poleva

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Čokoládu rozpusťte s máslem a smíchejte ji s burizony. 

Tip: Čokoládu rozpustíte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni během 2 minut. 

2. KROK

Do směsi přidejte Nutellu s medem a ingredience znovu důkladně promíchejte. Směs rozprostřete na plech, porytý alobalem a zarovnejte ho do rovna. 

3. KROK

Nyní připravte polevu. Čokoládu smíchejte s máslem a zakysanou smetanou a ingredience rozpusťte. Polevou pokryjte celý dezert, který vložte do lednice na 2–3 hodiny. 

4. KROK

Dezert nakrájejte na kousky a burizonové kostky uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě na chladnějším místě, dokud je nezkonzumujete.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Silvana’s Kitchen

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů