Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí rybízová marmeláda bez vaření

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Domácí rybízová marmeláda bez vaření - postup přípravy

Výhodou tohoto receptu je, že ho připravíte jednoduše a pouze ze 2 ingrediencí. Rybízovou marmeládu nemusíte vařit a při správném skladování dlouho vydrží.

Ingredience pro:
3 sklenice
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Rybíz důkladně očistěte, rozmixujte ho do hladka a smíchejte ho s cukrem. Jakmile se cukr trochu rozpustí, mísu zakryjte a směs nechte přes noc reagovat.

Poznámka: Během prvních 1,5–2 hodin směs několikrát promíchejte.

2. KROK

Na druhý den rybízovou marmeládou naplňte sterilizované sklenice, které pevně uzavřete a uchovávejte je na tmavém a chladném místě.  

Poznámka: Díky tomuto receptu marmeládou naplníte 3 půllitrové sklenice.

3. KROK

Pokud hledáte inspiraci na zavařování, přidejte se do naší FB skupiny Sezónní recepty, zavařování.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK

Zdroj receptu: Luskinské Recepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů