Hustá čočková polévka s hovězím masem - postup přípravy
Až se budete chtít zahřát, zasytit a dodat svému tělu vitamíny, připravte si hustou čočkovou polévku s hovězím. Polévka slibuje jedinečný chuťový zážitek.
Ingredience
Hovězí maso vařte 2–3 hodiny, do změknutí. Mezitím vařte v samostatném hrnci čočku 20–30 minut a poté ji slijte. Jakmile máte připraveny ingredience, pokračujte s přípravou husté čočkové polévky.
V hrnci s rozpáleným olejem smažte cibuli 2–3 minuty, přidejte k ní rajčatovou i paprikovou pastu a po minutě také cukr a oloupané, nakrájené brambory s čočkou.
Do směsi přidejte také maso a vše zalijte vývarem. Hustou čočkovou polévku osolte a následně vařte 20 minut.
Poznámka: Maso nakrájejte na menší kousky.
Do polévky s čočkou a hovězím masem vmíchejte nasekaný koriandr, minutu ji povařte a podávejte ji samostatně nebo s oblíbeným pečivem.
Pokud se vám recept líbil, více podobných najdete v naší FB skupině Nejlepší recepty na polévky.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Аза Геворгян

