Tvarohová buchta - postup přípravy
Milujete nadýchané tvarohové koláče a jedinečnou chutí? Pokud ano, tak se vám dnešní recept bude zaručeně líbit. Navíc je velmi jednoduchý a rychlý, takže u jeho přípravy nebudete stát celé hodiny. Naopak budete hotoví během pár minut a po upečení si ho budete moci v klidu vychutnat. Můžete si být jistí, že vaše děti budou nadšené, když jim uděláte domácí dezert k snídani, ale stejně rády budou i vaše návštěvy. Skvěle se totiž hodí ke kávě.
Těsto
Náplň
Do hluboké pánve dejte mléko, cukr a olej. Promíchejte a nechte na ohni, dokud se směs nezačne vařit. Poté nechte zcela vychladnout. Do vychlazené směsi přidejte vejce a jedlou sodu smíchanou s octem a dobře promíchejte. Na náplň jednoduše smíchejte všechny ingredience dohromady v míse a odložte na později. Když máte k dispozici hladké těsto a připravený plech, můžete se pustit do kompletace dezertu.
Vyložte plech pečicím papírem a nalijte asi polovinu těsta. Rovnoměrně rozložte pomocí lžíce a poté opatrně naneste tvarohovou směs. Ta musí být také rozložena rovnoměrně. Nyní můžete zalít tvaroh druhou polovinou těsta a dát do předehřáté trouby na 160 stupňů a péct po dobu 30 minut. Po upečení se ujistěte, že je těsto hotové, nechte zcela vychladnout a posypejte práškovým cukrem. Přejeme dobrou chuť!