Borůvkový koláč bez mouky a cukru - postup přípravy
Borůvkový koláč bez mouky je lehký, šťavnatý a neobsahuje přidaný cukr. Je skvělou volbou pro všechny milovníky jednoduchého pečení a zdravých dezertů.
Základ
Na vymazání
Smetanový sýr vyšlehejte s vejci, a jakmile se ingredience propojí, směs vlijte do formy na pečení, vymazané máslem.
Poznámka: V tomto receptu byl použitý sýr Philadelphia.
Těsto posypte čerstvými borůvkami a dezert pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15 minut. Borůvkový koláč bez mouky servírujte nakrájený na kousky.
Tip: Každou porci můžete posypat moučkovým cukrem.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Jeden den recept

