Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bramborová omeleta s cibulí a párkem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 19 minut

Bramborová omeleta s cibulí a párkem - postup přípravy

Pokud se vám dneska nechce vařit, ale rádi byste si dali výživné teplé jídlo, připravte si bramborovou omeletu s cibulí, kterou budete mít hotovou za pár minut a skvěle si na ní pochutnáte.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Cibuli oloupejte, nakrájejte ji na proužky a osmažte na pánvi s rozehřátým olejem – potrvá to přibližně 4–5 minut. Oloupejte a na proužky nakrájejte také brambory. Cibuli v pánvi osolte a přidejte k ní proužky brambor, které smažte 3–4 minuty.

2. KROK

Na drobné kousky nakrájejte také párek a vmíchejte ho k ingrediencím, které se smaží, stejně, jako nadrobno nakrájenou pažitku. V míse vyšlehejte vejce s trochou soli, pepře a parmazánu, který jste nastrouhali nadrobno. 

3. KROK

Vaječnou směsí zalijte suroviny v pánvi, přikryjte ji pokličkou a smažte 8–10 minut. Poté ji překlopte na talíř a podávejte. 

Tip: Bramborovou omeletu s cibulí servírujte posypanou pažitkou. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Essen Rezepte

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů