Bramborová omeleta s cibulí a párkem - postup přípravy
Pokud se vám dneska nechce vařit, ale rádi byste si dali výživné teplé jídlo, připravte si bramborovou omeletu s cibulí, kterou budete mít hotovou za pár minut a skvěle si na ní pochutnáte.
Ingredience
Cibuli oloupejte, nakrájejte ji na proužky a osmažte na pánvi s rozehřátým olejem – potrvá to přibližně 4–5 minut. Oloupejte a na proužky nakrájejte také brambory. Cibuli v pánvi osolte a přidejte k ní proužky brambor, které smažte 3–4 minuty.
Na drobné kousky nakrájejte také párek a vmíchejte ho k ingrediencím, které se smaží, stejně, jako nadrobno nakrájenou pažitku. V míse vyšlehejte vejce s trochou soli, pepře a parmazánu, který jste nastrouhali nadrobno.
Vaječnou směsí zalijte suroviny v pánvi, přikryjte ji pokličkou a smažte 8–10 minut. Poté ji překlopte na talíř a podávejte.
Tip: Bramborovou omeletu s cibulí servírujte posypanou pažitkou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Essen Rezepte