Bulguroto s kuřecím masem a žampiony - postup přípravy
Díky tomuto receptu budete mít oběd hotový za 15 minut. Pokud nevěříte, připravte si rychlý a výživný pokrm podle receptu paní Heleny Vítkové Zvonkové.
Ingredience
Bulgur namočte na 1 hodinu do studené vody, ve které nabobtná. Zatím si nachystejte zeleninu.
Poznámka: Zbytečně bulgur nevařte, protože tím přichází o živiny.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Žampiony opláchněte a nakrájejte je na malé kousky. Nakrájejte také lilek, kuřecí prsa, kapii a tvarůžky. Všechny ingredience vložte do pánve s rozehřátým olejem a smažte je 5 minut.
Na závěr do směsi přimíchejte omytý baby špenát, česnek a bulgur.
Tip: Pokud je to nutné, bulguroto dochuťte solí, ale pravděpodobně to nebude potřeba, protože tvarůžky jsou samy o sobě dost slané a dodají pokrmu chuť.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.