Domácí mangová pomazánka - postup přípravy
Jestliže nemáte čas a potřebujete rychlou večeři či snídani, pak rozhodně vsaďte na tuto mangovou pomazánku, která vás příjemně překvapí svou chutí. Recept nám poskytla paní Martina Recmanová.
Ingredience
Polovinu oloupaného zralého manga dejte do misky, přidejte k němu sýr camembert a obojí společně rozmačkejte vidličkou. Česnek oloupejte a do mísy ho prolisujte. Jarní cibulky omyjte pod vodou a nasekejte je nadrobno, přidejte je také do mísy.
Polovinu červené papriky nakrájejte nadrobno a dodejte ji ke směsi. Nakonec do pomazánky přimíchejte 4 nakrájené lístky bazalky a dochuťte vše solí a mletým černým pepřem. Po namazání pomazánky na chléb či cokoliv jiného pokrm ještě ozdobte čerstvými lístky bazalky. Dobrou chuť!