Fazolky se slaninou a česnekem - postup přípravy
Fazolky se slaninou, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, jsou oblíbenou zeleninovou přílohou, která skvěle doplňuje jakékoliv maso. Můžete je podávat ale také samostatně, například jako salát, s oblíbeným pečivem.
Ingredience
Do hrnce vsypte fazolky, zalijte je vodou, kterou osolte, přiveďte k varu a vařte je 4 minuty. Zatím si nakrájejte slaninu na nudličky.
Na pánvi rozpalte olej a přibližně 3 minuty na něm slaninu restujte. Ke slanině přidejte prolisovaný česnek s uvařenými scezenými fazolkami, restujte další 2 minuty a nakonec vše dochuťte solí a pepřem.
Poznámka: Fazolky se slaninou podávejte samostatně s oblíbeným pečivem nebo jako přílohu k masu.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem