Měkké a jemné kuřecí maso s houbami ve smetanové omáčce - postup přípravy
Chutný a vydatný oběd nebo večeře pro celou rodinu nemusí být složitá ani drahá. Vyzkoušejte nový recept na kuřecí stehna s houbami a smetanovou omáčkou, ke kterým můžete podávat brambory, těstoviny nebo jen míchaný salát.
Ingredience
Může se zdát, že potřebujete hodně ingrediencí, ale postup je ve skutečnosti překvapivě jednoduchý. Snadno ho zvládnete i po dlouhém a těžkém dni v práci a vaše rodina si pochutná na úžasné večeři. V první řadě si připravte maso. Kuřecí stehna umyjte a osušte papírovými utěrkami. Osolte, opepřete a přidejte koření, které máte na kuřeti nejraději, např. bazalku.
Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.
Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.
Kuřecí maso smažte do zlatova z obou stran ve směsi másla a rostlinného oleje na rozehřáté pánvi. Bude to pár minut trvat, ale získáte nádherně zlatou kůrku, která bude mít v omáčce příjemnou strukturu. Až budou stehna osmažená, rozložte je na velký talíř, kde chvilku počkají, než připravíte zbytek pokrmu.