Mražená cuketa připravená za 5 minut - postup přípravy
Užívejte si čerstvou zeleninu po celý rok. Mraženou cuketu můžete snadno a rychle použít do nejrůznějších jídel, jako jsou karbanátky, saláty nebo zapékané pokrmy.
Ingredience
Cukety důkladně omyjte a odřízněte z nich okraje, které nebudete potřebovat. Cukety poté nastrouhejte na hrubém struhadle a naplňte jimi sáček s uzávěrem.
Sáček následně vložte do mrazáku a cuketu zamrazte. Budete-li chtít cuketu použít, vyjměte ji z mrazáku a nechte volně rozmrznout.
Tip: Pokud budete zamrazovat více cuket, rozdělte je do více menších sáčků, abyste mohli rozmrazit vždy takové množství, které budete potřebovat.
Mražená cuketa vám umožní použít čerstvou zeleninu kdykoliv ji budete potřebovat.
Tip: Z cukety můžete vytvořit například karbanátky, použít ji do salátů nebo ji zakomponovat do zapékaných pokrmů.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Noreen’s Garden
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.