Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nakládané kozí rohy ve sladkokyselém nálevu

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Nakládané kozí rohy ve sladkokyselém nálevu - postup přípravy

Nakládané kozí rohy mají výraznou a pikantní chuť. Skvěle se hodí jako doplněk k masovým pokrmům a sýrový mísám. Výhodou je rychlá příprava a žádné vaření.

Ingredience pro:
4 sklenice
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Kozí rohy omyjte, odkrojte z nich stopky a semeník ponechte uvnitř. Poté jimi naplňte sterilizované sklenice. 

2. KROK

Do každé sklenice nasypte cukr až po povrch a poté do nich vlijte jablečný ocet.  

Tip: Pokud cukr ucpe některou z částí sklenic, uvolněte ho pomocí nože, aby se ocet dostal úplně všude.

3. KROK

Sklenice uzavřete víčky a důkladně je protřepejte, aby se cukr rozpustil. Poté sklenice skladujte na temném a chladném místě. 

Poznámka: Díky tomuto receptu můžete rohy naplnit sklenici o objemu 580 ml.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů