Nakládané kozí rohy ve sladkokyselém nálevu - postup přípravy
Nakládané kozí rohy mají výraznou a pikantní chuť. Skvěle se hodí jako doplněk k masovým pokrmům a sýrový mísám. Výhodou je rychlá příprava a žádné vaření.
Ingredience
Kozí rohy omyjte, odkrojte z nich stopky a semeník ponechte uvnitř. Poté jimi naplňte sterilizované sklenice.
Do každé sklenice nasypte cukr až po povrch a poté do nich vlijte jablečný ocet.
Tip: Pokud cukr ucpe některou z částí sklenic, uvolněte ho pomocí nože, aby se ocet dostal úplně všude.
Sklenice uzavřete víčky a důkladně je protřepejte, aby se cukr rozpustil. Poté sklenice skladujte na temném a chladném místě.
Poznámka: Díky tomuto receptu můžete rohy naplnit sklenici o objemu 580 ml.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Коллекция Рецептов