Nepečený Bebe dort se Salkem - postup přípravy
Nemusíte trávit dlouhé chvíle u trouby, abyste si pochutnali na luxusním dezertu, kombinujícím křupavý základ s jemným krémem. Nepečený Bebe dort si oblíbíte.
Základ
Krém
Zdobení
K navlhčení
Dortový ráfek vyložte třetinou sušenek a pokryjte je třetinou krému, vytvořeného vyšleháním smetany, Salka a vanilkového cukru. Postup opakujte ještě dvakrát.
Tip: Místo Salka můžete použít 300 g smetanového sýra.
Vrstvení zakončete krémem, který posypte nastrouhanou čokoládou a nepečený Bebe dort vložte na celou noc do lednice. Poté ho servírujte nakrájený na kousky.
Tip: Každou porci můžete ozdobit trochou šlehačky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: CHEF MLADEN