Nepečený tvarohový dezert s ovocem - postup přípravy
Pokud máte rádi sladké, ale zároveň hledáte i něco na osvěžení, nebojte se spojit sladký krém s pořádnou náloží ovoce. Výsledek je velice chutný a naservírovaný vypadá elegantně a lákavě.
Ingredience
Smetanu vyšlehejte s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Tvaroh smíchejte s jogurtem a moučkovým cukrem. Tyto dvě směsi promíchejte, dokud vám nevznikne jednolitý krém. Nyní je čas na nakrájení ovoce. Je jen na vás, jaké zvolíte, použít můžete například kiwi, banán, mandarinky, maliny, jablka, borůvky, ostružiny…
Nakrájené ovoce opatrně vmíchejte do krému. Nechejte zatuhnout v lednici na několik hodin, nejlépe ovšem přes noc. Co se týče sušenek, ty využijete až při samotném servírování. Do servírovací misky vždy nasypejte vrstvu sušenek, na tu dejte krém, znovu sušenky a opět krém. Výsledek bude vypadat mnohem lépe.