Nepečený zákusek z cukrářských piškotů - postup přípravy
Pokud potřebujete mít hotový dezert během pár minut, vyzkoušejte tyto nepečené zákusku z cukrářských piškotů. Jejich příprava je velmi snadná a zabere vám jen pár minut.
Ingredience
Na ozdobu
Cukrářský piškot potřete marmeládou a přiklopte ho dalším piškotem. Následně opakujte postup, dokud budete mít dostatek piškotů a marmelády.
Pomeranče rozkrojte a vymačkejte z nich šťávu. Jednotlivé zákusky v nich namočte a ihned je obalte v nastrouhaném kokosu. Do mísy poté vložte mascarpone a smetanu ke šlehání.
Do mísy přidejte cukr, vanilkový cukr a vyšlehejte jemný krém. Zákusky přendejte do papírových košíčků a pomocí cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou na ně nastříkejte krém.
Nakonec zákusky dozdobte malinami, borůvkami a čerstvou mátou. Poté je můžete servírovat. Lépe budou chutnat, když je necháte chvíli odpočinout v lednici.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Lecker mit Katrin