Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Lahůdkové plněné bagety třikrát jinak

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Lahůdkové plněné bagety třikrát jinak - postup přípravy

Pokud chcete připravit skvělé studené občerstvení, lze ho udělat z baget a naplnit je lze různými směsmi, v nichž je společnou přísadou smetanový sýr. Potěšíte milovníky masa, ryb i vegetariány.

Ingredience pro:
3 kusy
+ -

Bageta se šunkou, zeleninou a smetanovým sýrem

Bageta se sleděm, vejcem a smetanovým sýrem

Bageta se sušenými rajčaty, rukolou a smetanovým sýrem

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Bageta se šunkou, zeleninou a smetanovým sýrem

1. Z bagety odkrojte konce. Poté za pomoci nože a lžičky vydlabejte vnitřek, abyste získali pomyslnou „trubku“.

2. Nakrájejte šunku na kostičky. Stejně tak nakrájejte i červenou papriku a půlku salátové okurky.

3. Dejte vše do mísy. Prolisujte česnek. přidejte smetanový sýr a vše promíchejte.

4. Směsí pak naplňte bagetu a dobře ji upěchujte. Nakrájejte ji na plátky a podávejte.

2. KROK

Bageta se sleděm, vejcem a smetanovým sýrem

1. Z bagety odkrojte konce. Poté za pomoci nože a lžičky vydlabejte vnitřek, abyste získali pomyslnou „trubku“.

2. Nakrájejte sledě na malé kostičky. V míse je smíchejte s nasekanou jarní cibulkou.

3. Vařená vejce nakrájejte natvrdo a dejte je do mísy. Přidejte smetanový sýr a dobře promíchejte.

4. Směsí pak naplňte bagetu a dobře ji upěchujte. Nakrájejte ji na plátky a podávejte.

3. KROK

Bageta se sušenými rajčaty, rukolou a smetanovým sýrem

1. Z bagety odkrojte konce. Poté za pomoci nože a lžičky vydlabejte vnitřek, abyste získali pomyslnou „trubku“.

2. Sušená rajčata nakrájejte na malé kousky. Přidejte k nim nasekanou čerstvou bazalku a na kusy nakrájenou rukolu.

3. Poté do směsi prolisujte česnek. Přidejte smetanový sýr a vše promíchejte.

4. Směsí pak naplňte bagetu a dobře ji upěchujte. Nakrájejte ji na plátky a podávejte.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Schneller Koch

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů