Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pohanka s mletým masem a zeleninou

4,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 26 minut

Pohanka s mletým masem a zeleninou - postup přípravy

Pokud patříte k lidem, kterým pohanka příliš „nevoní“, po vyzkoušení tohoto receptu pravděpodobně změníte názor. Mleté maso, koření a bylinky dávají pokrmu jedinečnou chuť.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Na pánvi rozehřejte olej a 4 minuty na něm smažte nahrubo nakrájenou cibuli, ke které poté přidejte nastrouhanou oloupanou mrkev. Směs osolte, opepřete a vmíchejte do pánve mleté maso. 

2. KROK

Ingredience důkladně zamíchejte, aby se maso rozpadlo a vše smažte 7 minut. Poté masovou směs ochuťte italskými bylinkami, mletou paprikou, prolisovaným česnekem a kečupem. 

3. KROK

Vše znovu důkladně promíchejte, přidejte pohanku a do pánve vlijte vodu tak, aby byly ingredience ponořené. Na pánev znovu položte pokličku a pokrm vařte 10–15 minut. 

Tip: Hotový pokrm podávejte posypaný nasekanou petrželkou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů