Pomazánka á la humr s tuňákem a zeleninou - postup přípravy
Odpočiňte si o Vánocích od sladkého cukroví a připravte si pomazánku á la humr, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Je hotová za pár minut.
Pomazánka
Příloha
Celer oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle. Smíchejte ho s nastrouhanou mrkví, citronovou šťávou, majonézou, solí a pepřem.
K ingrediencím přidejte tuňáka a vše důkladně zamíchejte. Pomazánku á la humr podávejte namazanou na opečeném chlebu. Skvěle chutná vychlazená.
Tip: Krajíce opékejte 2–3 minuty z každé strany. Měly by být opečené dozlatova.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem