Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pomazánka á la humr s tuňákem a zeleninou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 6 minut

Pomazánka á la humr s tuňákem a zeleninou - postup přípravy

Odpočiňte si o Vánocích od sladkého cukroví a připravte si pomazánku á la humr, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Je hotová za pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Pomazánka

Příloha

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Celer oloupejte a nastrouhejte na jemném struhadle. Smíchejte ho s nastrouhanou mrkví, citronovou šťávou, majonézou, solí a pepřem. 

2. KROK

K ingrediencím přidejte tuňáka a vše důkladně zamíchejte. Pomazánku á la humr podávejte namazanou na opečeném chlebu. Skvěle chutná vychlazená.

Tip: Krajíce opékejte 2–3 minuty z každé strany. Měly by být opečené dozlatova.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů