Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Přírodní rybí filety na másle s kmínem

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Přírodní rybí filety na másle s kmínem - postup přípravy

Pokud nemáte příliš mnoho času na přípravu obědu, vyzkoušejte recept na přírodní rybí filety na másle ochucené špetkou kmínu, podle paní Kopalové. Servírujte je s klasickou bramborovou kaší nebo vařeným bramborem a oblíbeným salátem.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Mražené filé nechte lehce rozmrznout a poté ho pečlivě osušte. Dochuťte ho solí, kořením na ryby a drceným kmínem.

2. KROK

Na pánev vložte kousek másla a nechte ho rozehřát. Rybí filé poté smažte z obou stran do zlatova, přibližně 6 minut podle velikosti ryby.

3. KROK

Rybí filé ihned podávejte s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami. Salát můžete zvolit zeleninový, rajčatový nebo okurkový.

4. KROK

Tip: Rybu před podáváváním můžete lehce pokapat citronovou šťávou. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů