Rychlý domácí tatarák s kapary - postup přípravy
Připravte si luxusní domácí tatarák s kapary, který chutná jako ze špičkové restaurace, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Servírovat ho můžete s klasickou nebo s nasucho opečenou topinkou.
Ingredience
Palec z hovězí svíčkové velmi pečlivě očistěte, nakrájejte ho na menší kusy a vložte ho do mixéru. Přidejte k němu kapary a směs rozmixujte.
Rozmixované maso přendejte do mísy, přidejte do něj žloutek, cibuli nakrájenou na velmi drobné kostičky, hořčici a kečup.
Tatarák dochuťte mletým černým pepřem a solí. Poté ho jen lehce zakápněte worcestrovou omáčkou a olivovým olejem.
Tatarák velmi dobře a pečlivě promíchejte. Poté ho můžete servírovat. Podávejte ho s topinkou osmaženou na suché pánvi, kapary a cibulí nakrájenou na tenké plátky.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty