Rychlý salát Coleslaw s citronovou majonézou - postup přípravy
Užijte si chuť svěží a křupavé zeleniny s bohatou chutí, která se skvěle hodí jako příloha k masu i ke svačince s pečivem. Rychlý salát Coleslaw je hotový za pár minut.
Ingredience
Najemno nastrouhané zelí smíchejte s oloupanou, nastrouhanou mrkví, nadrobno nakrájenou cibulí a majonézou.
Tip: Abyste ozvláštnili chuť salátu, můžete do majonézy přidat pár kapek citronové šťávy.
Přidejte bílý jogurt s jablečným octem a ingredience zamíchejte. Směs ochuťte cukrem, solí, pepřem a důkladně ji zamíchejte.
Tip: Jablečný ocet můžete nahradit bílým destilovaným octem, vhodným k vaření. Dejte ale pozor, abyste nepoužili bílý ocet, určený k úklidu.
Rychlý salát Coleslaw můžete podávat ihned, skvěle ale chutná také vychlazený. V takovém případě ho vložte aspoň na 30 minut do lednice, před podáváním.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Alejandra de Nava