Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Salát Rumcajs se zeleninou a pikantními feferonkami

4,4
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Salát Rumcajs se zeleninou a pikantními feferonkami - postup přípravy

Máte-li chuť na osvěžující salát s pikantní chutí, určitě neváhejte a připravte si tento rychlý recept podle Youtube kanálu Recepty bez brepty. Salát budete mít hotový za 15 minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Točený salám oloupejte a nakrájejte jej na tenké plátky, které vložte do mísy, kde ho smíchejte s hořčicí, worcesterovou omáčkou, solí, paprikovým salátem bez nálevu, cukrem a octem. 

2. KROK

Oloupejte a nakrájejte si cibuli na měsíčky a přidejte ji do směsi v míse. Nakrájejte si také okurky, kapii a feferonky, z kterých odstraňte pecky. Vše přidejte do mísy a společně s majonézou ingredience promíchejte. Nakonec salát dochuťte pepřem. 

3. KROK

Tip: Pokud máte rádi kyselejší chuť, můžete do salátu přidat trochu okurkového nálevu.

4. KROK

Poznámka: Salát Rumcajs můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. Můžete jej servírovat ozdobený s čerstvou papričkou a lístky petrželky.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty 

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů