Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Salát z červené cibule

3,4
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 45 minut

Salát z červené cibule - postup přípravy

Salát z červené cibule je ideální volbou pro všechny, co si chtějí na něčem pochutnat a zároveň si udržet štíhlou figuru. Je také skvělou přílohou k masitým pokrmům. Nejlepší je udělat jej den před podáváním a na noc ho nechat odležet v lednici.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Cibule oloupejte. Do hluboké mísy nalijte vodu, přidejte ocet, cukr a sůl a důkladně promíchejte. Cibuli nakrájejte na kolečka a proužky. Poté ji dejte do mísy s vodou. Promíchejte a nechejte alespoň na 30 až 40 minut odležet v lednici. Následně můžete podávat, dobrou chuť!

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů