Sladkokyselý salát z kuřecích žaludků s cibulí - postup přípravy
Tento recept potěší všechny milovníky kuřecích žaludků. Připravte si zajímavý a osvěžující sladkokyselý salát. Recept je jednoduchý a zvládne jej opravdu každý.
Ingredience
Kuřecí žaludky dejte do hrnce, osolte je, přilijte k nim vodu a dejte na 1,5 hodiny vařit. Zatímco se žaludky vaří, oloupejte a nakrájejte cibuli na měsíčky. Cibuli vložte do mísy, přidejte k ní ocet s cukrem, zamíchejte a nechte ji marinovat.
Nyní si nakrájejte kopr a dejte jej stranou. Po uvaření žaludky sceďte a nakrájejte je na nudličky. Poté maso přisypte do mísy s cibulí, přidejte kopr a vše důkladně zamíchejte.
Tip: Hotový salát z kuřecích žaludků můžete podávat s oblíbeným pečivem nebo s bramborami. Do salátu můžete přidat také nakládané okurky, pokud máte rádi výrazněji kyselou chuť.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: YamiRecipes