Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Sladkokyselý salát z kuřecích žaludků s cibulí

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 90 minut

Sladkokyselý salát z kuřecích žaludků s cibulí - postup přípravy

Tento recept potěší všechny milovníky kuřecích žaludků. Připravte si zajímavý a osvěžující sladkokyselý salát. Recept je jednoduchý a zvládne jej opravdu každý.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Kuřecí žaludky dejte do hrnce, osolte je, přilijte k nim vodu a dejte na 1,5 hodiny vařit. Zatímco se žaludky vaří, oloupejte a nakrájejte cibuli na měsíčky. Cibuli vložte do mísy, přidejte k ní ocet s cukrem, zamíchejte a nechte ji marinovat.

2. KROK

Nyní si nakrájejte kopr a dejte jej stranou. Po uvaření žaludky sceďte a nakrájejte je na nudličky. Poté maso přisypte do mísy s cibulí, přidejte kopr a vše důkladně zamíchejte. 

3. KROK

Tip: Hotový salát z kuřecích žaludků můžete podávat s oblíbeným pečivem nebo s bramborami. Do salátu můžete přidat také nakládané okurky, pokud máte rádi výrazněji kyselou chuť.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: YamiRecipes

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů