Slaná ovesná omeleta s taveným sýrem - postup přípravy
Pokud máte na snídani rádi vejce, vyzkoušejte recept na tuto slanou ovesnou omeletu plnou bílkovin a vlákniny. Podávat ji můžete s čerstvou zeleninou a křupavým pečivem.
Ingredience
Do misky nasypte ovesné vločky a zalijte je teplým mlékem. Směs promíchejte a nechte ji odležet po dobu dvou minut, poté ji opět krátce promíchejte.
Do mísy rozklepněte vejce a přidejte k nim tavený sýr. Směs dochuťte solí, mletým kmínem a vše spolu pečlivě promíchejte pomocí vidličky.
Pánev pečlivě vymažte olivovým olejem a vaječnou směs do ní nalijte. Smažte ji po dobu 3–4 minut pod poklicí. Poté omeletu otočte a postup opakujte.
Poté omeletu vyjměte z pánve a ihned ji servírujte. Podávat ji můžete s čerstvou zeleninou a oblíbeným pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.