Slzy anděla s tvarohovým krémem - postup přípravy
Připravte si jedinečný dezert, který je vláčný díky krému a nadýchaný díky sněhu, který jej zdobí. Koláč je navíc výživný, protože obsahuje zdravý a chutný tvaroh. Příprava receptu je velmi jednoduchá.
Těsto
Tvarohová směs
Sníh
Nejprve si připravte těsto. V míse smíchejte cukr, změklé máslo, vanilkový cukr, kypřící prášek do pečiva, žloutky a mouku. Z ingrediencí uhněťte těsto, které rovnoměrně rozprostřete do zapékací mísy vyložené pečicím papírem.
Nyní si připravte sýrovou směs. Smíchejte cukr s vaječnými žloutky a celými vejci. Poté přidejte pudink v prášku s mlékem a znovu šlehejte. Nakonec přidejte tvaroh a vyšlehanou směs nalijte na těsto v zapékací míse.
V míse vyšlehejte bílky a za stálého šlehání přidávejte po částech cukr. Vzniklý sníh rozprostřete na těsto s krémem a dezert pečte v předehřáté troubě na 150 °C po dobu 10–15 minut.
Poznámka: Směs šlehejte přibližně 30 vteřin mezi jednotlivými přidáními cukru.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Kulinarne przygody