Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Sýrová pomazánka s tresčími játry a vejci

3,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Sýrová pomazánka s tresčími játry a vejci - postup přípravy

Vitaminu D máme všichni chronický nedostatek. Přispějte proto ke zdraví svého organismu a dopřejte si tuto chutnou a zdravou pomazánku s tresčími játry a vejci.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Jitka Hemelíková
1. KROK

Tresčí játra vyklopte z plechovky a vidličkou je trochu rozmělněte. K játrům nastrouhejte na jemném struhadle natvrdo uvařené vejce (pokud máte možnost, nejlepší variantou jsou vejce křepelčí) a kostičku taveného sýra, kterou předem nechte zamrazit, aby se strouhání lépe dařilo.

2. KROK

Ke směsi prolisujte dva nebo tři stroužky česneku, přidejte jemně nasekanou zelenou cibulku, tři lžíce majonézy a špetku soli a vše důkladně promíchejte.

3. KROK

Hotovou pomazánku podávejte s čerstvým nebo opečeným chlebem, případně ji můžete použít i na chlebíčky či jednohubky.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů