Kuřecí rošťák v česnekovém těstíčku - postup přípravy
Pokud nevíte, jak připravit kuřecí maso, vyzkoušejte rošťáky v česnekovém těstíčku, podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem. Servírovat je můžete s hranolky, bramborami nebo bramborovou kaší.
Ingredience
Do mísy rozklepněte vejce, přidejte do nich prolisovaný česnek, sůl, mletý černý pepř, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, škrob, hladkou mouku, hořčici a vše velmi dobře promíchejte.
Nakrájejte kuřecí prsní řízky na menší plátky a vložte je do těstíčka. Poté maso nechte uležet několik hodin v lednici.
Na pánev nalijte dostatečné množství oleje a nechte ho rozehřát. Kuřecí plátky smažte z obou stran dozlatova.
Kuřecí rošťák můžete ihned servírovat. Podávat ho můžete s hranolky a oblíbeným dipem.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem