Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kuřecí rošťák v česnekovém těstíčku

4,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Kuřecí rošťák v česnekovém těstíčku - postup přípravy

Pokud nevíte, jak připravit kuřecí maso, vyzkoušejte rošťáky v česnekovém těstíčku, podle YouTube kanálu Vaříme s Mozkem. Servírovat je můžete s hranolky, bramborami nebo bramborovou kaší.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do mísy rozklepněte vejce, přidejte do nich prolisovaný česnek, sůl, mletý černý pepř, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, škrob, hladkou mouku, hořčici a vše velmi dobře promíchejte.

2. KROK

Nakrájejte kuřecí prsní řízky na menší plátky a vložte je do těstíčka. Poté maso nechte uležet několik hodin v lednici.

3. KROK

Na pánev nalijte dostatečné množství oleje a nechte ho rozehřát. Kuřecí plátky smažte z obou stran dozlatova.

4. KROK

Kuřecí rošťák můžete ihned servírovat. Podávat ho můžete s hranolky a oblíbeným dipem.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů