Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Vrstvený salámový salát s vejci a zeleninou

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Vrstvený salámový salát s vejci a zeleninou - postup přípravy

Pokud se k vám blíží nečekaná návštěva a vy nevíte, co jí nabídnout, připravte rychlý vrstvený salámový salát. Je lehký, rychlý a má velmi osvěžující a zajímavou chuť.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Salám nakrájejte na kostičky, které pokryjte majonézou. Nadrobno nakrájejte jarní cibulku, kterou posypte salám.

2. KROK

Jarní cibulku pokryjte nastrouhaným tvrdým sýrem, který pokryjte další vrstvou majonézy. Nyní nakrájejte salátovou okurku, z které vytvořte další vrstvu salátu a pokryjte ji další majonézou. 

3. KROK

Pokračujte s vrstvou nastrouhaných vařených vajec, která posolte, posypte pepřem a pokryjte majonézou. Poslední vrstvu salátu vytvořte z nastrouhaných ředkviček, které ozdobte trochou kopru. 

4. KROK

Tip: Vejce vařte 10 minut. Vrstvený salámový salát můžete servírovat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. V takovém případě ho vložte aspoň na 30 minut do lednice.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů