Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Zbytková polévka s hovězím masem a zeleninou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 7 minut

Zbytková polévka s hovězím masem a zeleninou - postup přípravy

Zbytková polévka, podle snadného receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou, je plná zeleniny a křehkého hovězího masa. Připravíte ji rychle, jednoduše a za pár korun.

Ingredience pro:
4 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Do vývaru vmíchejte nasekanou petrželku s libečkem. Polévku přiveďte k varu a vmíchejte do ní nakrájenou uvařenou mrkev s vařeným hovězím masem, nakrájeným na menší kousky. 

Tip: Trochu bylinek si můžete odložit stranou pro závěrečné zdobení polévky.

2. KROK

Jakmile se polévka vaří, vmíchejte do ní rozšlehané vejce a pokračujte ve vaření další 2 minuty.

Poznámka: Polévku už nemusíte nijak kořenit, protože vývar už má dostatečně výraznou chuť.

3. KROK

Zbytkovou polévku můžete obohatit dalšími ingrediencemi, jako je vařená petržel nebo celer. 

Poznámka: Pokrm servírujte teplý. Každou porci můžete podávat s pečivem, díky kterému vás jídlo více zasytí. 

4. KROK

Pokud se vám recept líbil, více podobných najdete v naší FB skupině Nejlepší recepty na polévky.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů