Zbytková polévka s hovězím masem a zeleninou - postup přípravy
Zbytková polévka, podle snadného receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou, je plná zeleniny a křehkého hovězího masa. Připravíte ji rychle, jednoduše a za pár korun.
Ingredience
Do vývaru vmíchejte nasekanou petrželku s libečkem. Polévku přiveďte k varu a vmíchejte do ní nakrájenou uvařenou mrkev s vařeným hovězím masem, nakrájeným na menší kousky.
Tip: Trochu bylinek si můžete odložit stranou pro závěrečné zdobení polévky.
Jakmile se polévka vaří, vmíchejte do ní rozšlehané vejce a pokračujte ve vaření další 2 minuty.
Poznámka: Polévku už nemusíte nijak kořenit, protože vývar už má dostatečně výraznou chuť.
Zbytkovou polévku můžete obohatit dalšími ingrediencemi, jako je vařená petržel nebo celer.
Poznámka: Pokrm servírujte teplý. Každou porci můžete podávat s pečivem, díky kterému vás jídlo více zasytí.
Pokud se vám recept líbil, více podobných najdete v naší FB skupině Nejlepší recepty na polévky.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou

