Salát Rumcajs se zeleninou a pikantními feferonkami - postup přípravy
Máte-li chuť na osvěžující salát s pikantní chutí, určitě neváhejte a připravte si tento rychlý recept podle Youtube kanálu Recepty bez brepty. Salát budete mít hotový za 15 minut.
Ingredience
Točený salám oloupejte a nakrájejte jej na tenké plátky, které vložte do mísy, kde ho smíchejte s hořčicí, worcesterovou omáčkou, solí, paprikovým salátem bez nálevu, cukrem a octem.
Oloupejte a nakrájejte si cibuli na měsíčky a přidejte ji do směsi v míse. Nakrájejte si také okurky, kapii a feferonky, z kterých odstraňte pecky. Vše přidejte do mísy a společně s majonézou ingredience promíchejte. Nakonec salát dochuťte pepřem.
Tip: Pokud máte rádi kyselejší chuť, můžete do salátu přidat trochu okurkového nálevu.
Poznámka: Salát Rumcajs můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. Můžete jej servírovat ozdobený s čerstvou papričkou a lístky petrželky.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty