Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bagetová „pizza“ s mletým masem a zeleninou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 25 minut

Bagetová „pizza“ s mletým masem a zeleninou - postup přípravy

Chcete-li něčím oživit své klasické menu, připravte své rodině a přátelům bagetovou pizzu s mletým masem a zeleninou. Nejen, že ji připravíte rychle, ale také si velmi pochutnáte.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Ingredience

Na posypání

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Bagetu nakrájejte na kousky o šířce 1,5 cm a dejte je bokem. V míse smíchejte mleté maso s vejcem, černým pepřem, solí a nasekaným koprem s petrželkou. 

2. KROK

V jiné míse smíchejte dvě vejce s mlékem a solí. Formu na dort vymažte máslem a uložte na ni nakrájené kousky bagety. Na každý kousek dejte hrst masové směsi a mezery mezi jednotlivými kousky pečiva vyplňte omytými nakrájenými žampiony. 

3. KROK

Povrch baget pokryjte nakrájenými plátky rajčat, vše zalijte vaječnou směsí s mlékem a pokrm s mletým masem pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut. 

4. KROK

Poté jídlo vyndejte a posypte jej najemno nastrouhaným sýrem, který nechte volně roztopit. 

Poznámka: Bagety s mletým masem, zeleninou a sýrem podávejte nakrájené na kousky. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů