Výpečky se zelím a houskovým knedlíkem - postup přípravy
Toužíte-li po šťavnatém a chuťově výrazném kousku masa, připravte si výpečky podle receptu z Youtube kanálu Recepty bez brepty. Pokrm můžete podávat s kyselým i sladkým zelím.
Ingredience
Maso nakrájejte na větší kusy, které smíchejte v pekáči s nakrájenou cibulí a česnekem. Ingredience opepřete, osolte a ochuťte kmínem.
Do pekáče vsypte také česnek, všechny ingredience promíchejte, pekáč přiklopte a pečte 90 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Poté pekáč odkryjte a výpečky pečte na 200 °C dalších 20 minut.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty