Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jednoduchý salát z červené řepy s majonézou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Jednoduchý salát z červené řepy s majonézou - postup přípravy

Pokud máte doma červenou řepu a nevíte co s ní, vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý salát s majonézou. Servírovat ho můžete samostatně nebo jako přílohu k masu.

Ingredience pro:
3 porce
+ -

Na salát

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Červenou řepu oloupejte a nastrouhejte ji na hrubém struhadle. Cibuli očistěte a nakrájejte ji na drobné kostičky.

2. KROK

Na pánev nalijte olej a nechte ho rozehřát. Poté cibuli restujte dozlatova, vmíchejte do ní sůl a promíchejte ji. Následně ji nechte vychladnout.

3. KROK

Do řepy přidejte najemno nastrouhanou okurku, vychladnou cibuli, mletý pepř, majonézu a nadrobno nasekaný česnek.

4. KROK

Salát velmi pečlivě promíchejte a můžete ho servírovat. Lépe však bude chutnat, když ho necháte odležet v lednici alespoň 1 hodinu.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů