Čokoládový pohár se smetanovým krémem - postup přípravy
Pokud nemáte moc času na přípravu dezertu, vyzkoušejte rychlý čokoládový pohár s jemným smetanovým krémem. Výhodou je, že příprava nevyžaduje použití trouby.
Základ
Na ozdobu
Čokoládové brownies natrhejte na drobné kousky, které odložte bokem. V samostatné míse vyšlehejte smetanu s cukrem a kakaovým práškem a směsí naplňte trezírovací sáček s ozdobnou hlavicí.
Poznámka: Směs šlehejte při střední rychlosti, dík tomu se kakao lépe spojí s ostatními ingrediencemi.
Dno servírovacích pohárů pokryjte trochou natrhaného brownies, které zakryjte částí připraveného krému. Ten zasypte další vrstvou brownies, které pokryjte zbytkem krému.
Tip: Každý čokoládový pohár ozdobte kandovanými třešněmi a kousky hořké čokolády.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Easy & Yummy