Holandský karbanátek pečený v troubě - postup přípravy
Holandský karbanátek pečený v troubě je zdravější alternativou šťavnatého masa. Připravíte ho rychle a snadno, podle receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou.
Ingredience
Mleté maso smíchejte se strouhankou, strouhaným sýrem, solí, pepřem, vejcem a mlékem. Jakmile se ingredience propojí, začněte s tvarováním karbanátků.
Ze směsi odebírejte množství velikosti 2 lžic, z kterého vytvořte placičky. Ty odkládejte na plech, vyložený pečicím papírem a poté je pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut.
Tip: Holandské karbanátky servírujte s bramborovými medailonky nebo jinou oblíbenou přílohou. Každou porci můžete doplnit nakládanými okurkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou

