Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Holandský karbanátek pečený v troubě

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 25 minut

Holandský karbanátek pečený v troubě - postup přípravy

Holandský karbanátek pečený v troubě je zdravější alternativou šťavnatého masa. Připravíte ho rychle a snadno, podle receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mleté maso smíchejte se strouhankou, strouhaným sýrem, solí, pepřem, vejcem a mlékem. Jakmile se ingredience propojí, začněte s tvarováním karbanátků. 

2. KROK

Ze směsi odebírejte množství velikosti 2 lžic, z kterého vytvořte placičky. Ty odkládejte na plech, vyložený pečicím papírem a poté je pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 25 minut. 

3. KROK

Tip: Holandské karbanátky servírujte s bramborovými medailonky nebo jinou oblíbenou přílohou. Každou porci můžete doplnit nakládanými okurkami. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů