Česneková sůl s paprikou a koriandrem - postup přípravy
Díky tomuto receptu si můžete připravit dochucovadlo, které je vhodné k přípravě masa, zeleniny, omáček i pomazánek. Výhodou je rychlá příprava bez nutnosti sušení.
Ingredience
Sůl smíchejte s prolisovaným česnekem, mletým koriandrem, mletou sladkou i pálivou paprikou, pepřem a sušeným oreganem.
Po důkladném promíchání česnekovou solí naplňte sterilizovanou sklenici, kterou pevně uzavřete a uchovávejte ji na tmavém a suchém místě.
Poznámka: Sterilizace sklenice i víčka není nutná, ale je vřele doporučována. Díky tomuto kroku zmírníte riziko znehodnocení soli bakteriemi.
Pokud hledáte inspiraci na zavařování, přidejte se do naší FB skupiny Sezónní recepty, zavařování.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Вкусная минутка


