Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Česneková sůl s paprikou a koriandrem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Česneková sůl s paprikou a koriandrem - postup přípravy

Díky tomuto receptu si můžete připravit dochucovadlo, které je vhodné k přípravě masa, zeleniny, omáček i pomazánek. Výhodou je rychlá příprava bez nutnosti sušení.

Ingredience pro:
1 sklenice
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Sůl smíchejte s prolisovaným česnekem, mletým koriandrem, mletou sladkou i pálivou paprikou, pepřem a sušeným oreganem. 

2. KROK

Po důkladném promíchání česnekovou solí naplňte sterilizovanou sklenici, kterou pevně uzavřete a uchovávejte ji na tmavém a suchém místě. 

3. KROK

Poznámka: Sterilizace sklenice i víčka není nutná, ale je vřele doporučována. Díky tomuto kroku zmírníte riziko znehodnocení soli bakteriemi. 

4. KROK

Pokud hledáte inspiraci na zavařování, přidejte se do naší FB skupiny Sezónní recepty, zavařování.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů