Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jak udělat perfektní drobenku na koláče

3,4
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Jak udělat perfektní drobenku na koláče - postup přípravy

Přinášíme vám velmi jednoduchý návod na to, jak udělat drobenku pouze z trochy mouky, cukru a másla. Drobenku můžete použít na nejrůznější dezerty, jako jsou koláčky, koláče, bublaniny nebo například buchty.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Změklé máslo smíchejte v míse s moukou a cukrem pomocí rukou. Dle chuti můžete přidat vanilkový cukr nebo mletou skořici. Směs namíchejte tak, aby vám vznikly menší a větší hrudky. 

2. KROK

Takto připravenou drobenkovou směsí můžete posypat jakýkoliv dezert, jako jsou koláče nebo například bublaniny. 

3. KROK

Poznámka: Množství ingrediencí, potřebných k vytvoření drobenky, musíte samozřejmě zvýšit v závislosti na velikosti dezertu, na který ji chcete použít.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Zrób to Smacznie

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů