Královský krabí salát s česnekem a pomerančem - postup přípravy
Pokud chcete svým hostům připravit opravdu originální pohoštění s nádechem exotiky, vyzkoušejte recept na královský krabí salát s česnekem a pomerančem. Servírujte ho s čerstvým pečivem, sezamovými semínky a bylinkami.
Ingredience
Krabí tyčinky překrojte nejdříve napůl a poté je nakrájejte na širší kousky. Uvařená vejce natvrdo oloupejte a nakrájejte je na malé kostičky.
Pomeranč zbavte kůry, rozeberte ho na měsíčky a nakrájejte ho na malé trojúhelníky. Vše přendejte do vetší mísy, přisypte kukuřici a prolisovaný česnek.
Do mísy přidejte majonézu, sůl a mletý černý pepř. Vše velmi pečlivě promíchejte. Salát můžete ihned servírovat, avšak lépe bude chutnat, když ho necháte chvíli odležet v lednici.
Salát servírujte ve velké míse nebo ho přendejte do malých mističek. Před podáváním ho ozdobte sezamovými semínky a čerstvými bylinkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.