Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Křehké vepřové maso na okurkách

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 50 minut

Křehké vepřové maso na okurkách - postup přípravy

Pokud nevíte, co vařit víkendu, vyzkoušejte křehké vepřové maso na okurkách, podle YouTube kanálu Recepty bez brepty. Servírovat ho můžete s rýží nebo těstovinami.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte je na menší kousky. Poté nasekejte na menší kousky i nakládané okurky.

2. KROK

Maso omyjte, očistěte a nakrájejte ho na velmi tenké nudličky. Do pánve nalijte olej a maso na něm zprudka orestujte. Poté do něj přidejte cibuli a směs promíchejte.

3. KROK

Maso dochuťte solí, mletým černým pepřem, bobkovým listem a mletým kmínem. Následně do něj přidejte hořčici a česnek.

4. KROK

Vepřové maso zaprašte moukou, promíchejte ho a zalijte ho vývarem. Směs opět dobře promíchejte a vařte ji přibližně 30 minut.

5. KROK

Do směsi přidejte nasekané nakládané okurky a vařte ji dalších 15 minut. Poté vepřové maso můžete ihned servírovat. Jako přílohu můžete zvolit rýži nebo těstoviny.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů