Lahodný oběd nebo večeře, který připravíte v jednom hrnci - postup přípravy
Hovězí (i jiné) maso připravené podle tohoto receptu se vám rozplyne na jazyku. Použít můžete jakýkoli druh masa, ale doporučujeme použít hovězí, které bude chutnat jednoduše skvěle a obvykle není jednoduché ho připravit.
Ingredience
Na tuto cibulovou vrstvu položte plátky nakrájeného másla. Možná to bude vypadat až příliš jednoduše, ale nenechte se odradit. Maso bude ve výsledku chutnat úžasně, a pokud ho budete vařit dostatečně dlouho, bude také nádherně měkké a jemné. Hrnec zakryjte poklicí. Postavte ho na mírný oheň a vařte hovězí maso po dobu asi 60 minut. Možná budete potřebovat i trochu více času, protože některé kusy masa mohou být tužší a budou potřebovat více času na změknutí.
Po hodině přidejte česnek protlačený lisem na česnek, cukr, kuličky černého pepře, kuličky nového koření a sůl podle chuti. Promíchejte. Maso vařte pod pokličkou na mírném ohni po dobu dalších 60-90 minut. Záleží hodně na konkrétním výběru masa. Poté budete mít maso dokonale hotové a připravené k podávání.
Tento recept je skutečně jednoduchý a můžete jej připravit v jednom hrnci. Další budete potřebovat maximálně na přípravu přílohy. Uvařené hovězí maso můžete podávat se svou oblíbenou přílohou. Dokonale postačí obyčejný chléb, ale můžete si připravit také domácí houskové knedlíky nebo bramborovou kaši. Záleží jen a pouze na vás, vašich preferencích a na tom, co miluje vaše rodina. Navíc můžete vždy zvolit jinou přílohu a získat vždy trochu jinou chuť. Přejeme dobrou chuť!